2017. január 14., szombat

7 hetes kiskutyák / 7 week-old puppies

7 hetesek lettek a Mona-Potter kölykök, ez alkalomból megpróbáltunk róluk beállított fotókat készíteni - több-kevesebb sikerrel; a fókusz nem mindig volt jó helyen, de azért talán látszik a formájuk :)
Összességében elmondható az alomról, hogy kiegyensúlyozott; sem súlyban, sem küllemben, sem temperamentumban nincsenek nagy különbségek (de persze ettől függetlenül mindegyik egy egyéniség :))
Valamint most már ideje a név szerinti bemutatkozásnak is... először jöjjenek a lányok:
Mona-Potter puppies became 7 weeks old; so we gave it a try to make show-photos of them - with more or less success; as I see the pictures, there are some problems with the focus :) 
In total, we can say, that it's quite a balanced litter; there aren't big differences in weight, in form, in temperament (nevertheless, of course, all of them have their own individuality :)) 
And, it's time to introduce them by name... girls first: 

Sunnycafe Chocolate Dream (kék nyakörves / blue collar)
Kezdetben ő volt a legaktívabb, most is érdeklődő, nagyon jó természetű kiskutya; ő a legmasszívabb testfelépítésű.


 

Sunnycafe Cherry Queen (piros nyakörves / red collar)
Vékonyabb, elegáns testfelépítés, nagyon jó arányok jellemzik. Ő a legaktívabb jelenleg (bár hozzáteszem, mindegyik eléggé aktív kiskutya, nagy küldönbségek nincsenek), szép sötét színe van. 





Sunnycafe Classic Beauty (n.sárga nyakörves / orange collar)
Ő már most nagyon szépen tud figyelni, nagyon okos (pl kijáratokat elsőként találja meg), legtöbbet Cherry Queen-nel játszik.





Sunnycafe Caramel Cutie (nyakörv nélküli / without collar)
Ő az a kiskutya, aki sokszor külön utakon jár a többiektől; neki mindig máshol van dolga mint a többségnek :) Mégis, lányok közül ő a leghízelgőbb.




Caramel Cutie - Cherry Queen - Classic Beauty - Chocolate Dream

És akkor jöjjenek a fiúk / Then comes the boys: 

Sunnycafe Clever Deal (fehér nyakörves / white collar)
Legbarátságosabb kiskutya, mindig az ember körül van; elmegy kicsit játszani a többiekkel, majd rögtön visszül a lábamhoz. Neki mindenképpen olyan gazdit keresünk, aki sok időt tud vele tölteni. Nem nyomulósan tapad az emberre, hanem finoman; odajön, odaül, csak hogy a közelben lehessen.


Sunnycafe Charming Bear (zöld nyakörves / green collar)
Ő a kisPotter :) Főleg természetét és arcmimikáját tekintve... ugyanúgy tud fintorogni ha valami nem ízlik neki. Bátor, kiegyensúlyozott kutya.




Clever Deal - Charming Bear

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.